Puzzi 10/1 *EU

Машина за длабинско чистење за професионална употреба. Со специјално дизајнирани: резервар за чиста вода од 10 л, солиден проток на вода и оптимален работен притисок за чистење на мали до средно големи текстилни површини.

хнички карактеристики на KARCHER PUZZI 10/1 С

 • Максимален учинок 25 (m2/h)
 • Проток на воздух на смукање 61 (l/s)
 • Вакуум на смукање 220 / 22,0  (mbar/ kPa)
 • Проток на течност 1 (l/min)
 • Притисок на прскање 1 / 2,5 (bar)
 • Резервар за чиста/валкана вода 11 / 9 (l)
 • Сила на моторот на смукалката 1250 (W)
 • Сила на моторот на пумпата 40 (W)
 • Фреквенција 1 / 50 / 230 (hz) Волтажа (V)
 • Тежина 10,5 (kg)
 • Димензии  ( ДxШxВ ) 725 х 320 х 435 (mm)