PUZZI 8/1 C with hand nozzle

KÄRCHER Puzzi 8/1 C е Моќна и компактна  машина за чистење на помали текстилни површини, тапациран мебел и ентериери на возила. Најдобри резултати на собирање на влага во однос на сите споредливи конкурентни производи.

Технички карактеристики на KARCHER PUZZI 8/1 С

 • Максимален учинок 18 (m2/h)
 • Проток на воздух на смукање 61 (l/s)
 • Вакуум на смукање 236 / 23,6  (mbar/ kPa)
 • Проток на течност 1 (l/min)
 • Притисок на прскање 1 / 2,5 (bar)
 • Резервар за чиста/валкана вода 8 / 7 (l)
 • Сила на моторот на смукалката 1200 (W)
 • Сила на моторот на пумпата 40 (W)
 • Фреквенција 1 / 50 / 230 (hz) Волтажа (V)
 • Тежина 9,9 (kg)
 • Димензии  ( ДxШxВ ) 530 х 330 х 445 (mm)

Стандардна опрема

 • Двојно црево за екстракција на средство за чистење и смукање 2,5 м
 • Рачна алатка ( за тапациран мебел, ентериери на возила и слично)
 • Приклучен електричен кабел 7,5 м
 • Тапцир алатка