S 650 2 in 1

Машина за метење S 650 2 во 1, работна ширина 650 mm, со 2 стандардни странични метли и 2 специјални странични метли за влажно ѓубре. Идеална за површини поголеми од 40 m². Со резервоар од 16 л.

SKU: 1.766-307.0 Категории: ,