SC 3 DELUXE EasyFix

Се загрева за само 30 секунди: SC 3 Deluxe EasyFix, со LED осветлен прстен и совршено складирање на додатоци, чисти без никакви прекини благодарение на резервоарот за вода што постојано се полни.

** При темелно чистење со чистачот на пареа на Kärcher, 99,99% од сите вообичаени бактерии во домаќинството ќе бидат убиени на вообичаените мазни тврди површини во домаќинството, под услов брзината на чистење од 30 cm/s на максимум. ниво на пареа и директен контакт со површината за чистење (тест-бактерија: Enterococcus hirae).

SKU: 1.513-200.0 Категории: ,