SC 3 EasyFix PREMIUM

Топло за 30 секунди, за непрекинато чистење: SC 3 EasyFix Premium чистач на пареа со лизгач за тепих, резервоар за трајно полнење, кертриџ за отстранување бигор, подна млазница EasyFix и додатоци.

SKU: 1.513-160.0 Категории: ,