SC 3 Upright EasyFix *EU

* Тестовите покажаа дека со чистење на самото место од 30 секунди на максимум. нивото на пареа со Kärcher чистач на пареа 99,999% од обвиткани вируси како што се коронавирус или грип (со исклучок на вирусот Хепатитис-Б) може да се отстранат на обична мазна површина во домаќинството.

SKU: 1.513-300.0 Категории: ,