SC 4 DELUXE EasyFix

SC 4 Deluxe EasyFix со LED осветлен прстен и совршено складирање на додатоци чисти удобно и без никакви прекини благодарение на трајно повторно полнење и откачување на резервоарот за вода.

** При темелно чистење со чистачот на пареа на Kärcher, 99,99% од сите вообичаени бактерии во домаќинството ќе бидат убиени на вообичаените мазни тврди површини во домаќинството, под услов брзината на чистење од 30 cm/s на максимум. ниво на пареа и директен контакт со површината за чистење (тест-бактерија: Enterococcus hirae).

SKU: 1.513-260.0 Категории: ,