SC 4 EasyFix PREMIUM

Ги чисти теписите со полна пареа: SC 4 EasyFix Premium чистач на пареа со лизгалки за тепих и практични додатоци. Совршен за непрекинато чистење благодарение на трајно повторно полнење, отстранлив резервоар за вода.

SKU: 1.512-480.0 Категории: ,