SC 5 EasyFix Iron

Kärcher ги испроба своите уреди за чистење на пареа за нивната ефикасност во борбата против вирусите во независна лабораторија. Резултат: Ако се користат правилно, уредите отстрануваат до 99,999% од обвиените вируси *, како што се вируси на корона или грип и 99,99% од бактериите од тврдите површини во домаќинството **

SKU: 1.512-536.0 Категории: ,