SGV 6/5

264,880.50ден

Правосмукалка со пареа и влажна/сува правосмукалка во еден: Прилагоден за корисниците SGV 6/5 ви овозможува да прскате со пареа (напарувате) и да ја вшмукате кондензираната вода во исто време. Со интегриран дел за складирање на опремата.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)