SGV 8/5

300,888.20ден

* Според prEN 16615, PVC-под, машина: SGV (подна млазница, 30 см / сек.),
1.steam, 2.steam вакуум, ниво 3) Тест-микроб: Enterococcus hirae ATCC 10541

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)