SI 4 EasyFix (yellow) Iron Kit *EU

Станица за пеглање SI 4 EasyFix Iron за удобно пеглање, како и континуирано чистење благодарение на пареа и резервоарот за вода со континуирано полнење. Incl. активна маса за пеглање.

Пеглање и чистење со иста цена. Со помош на пареата се пегла и се чисти во домаќинството. Системот за пеглање со пареа на Kärcher ги комбинира двете функции. Со својот специфичен концепт е погоден за чистење на подови, како и за ткаенини. Со активна табла за пеглање!

SKU: 1.512-462.0 Категории: ,