Правосмукалка на пареа SV 7

Чистење со пареа, вшмукување и сушење во еден чекор – парната правосмукалка SV 7 комбинира мултифункционалност и максимална удобност во еден уред!

Чистење на пареа, влажно и суво правосмукање. Чистачите на пареата Kärcher сè чистат троструко – опционално, дури и во еден работен чекор. Со разновидни апарати, Вашето домаќинство е чисто. Едноставно, удобно, заштедете време и без хемија.

SKU: 1.439-410.0 Категории: ,