T 11/1 Classic *EU

Мала тежина, голема моќ на вшмукување, исклучителна робусност: нашата компактна правосмукалка T 11/1 Classic комбинира карактеристики кои ги задоволуваат високите критериуми на професионалните корисници по атрактивна цена.