T 7/1 Classic

Со новата Лeсна и ергономски дизајнирана T7 / 1 Класик, имаме развиен репер за односот на професионална правосмукалка и вредноста изразена во пари. Тоа е исклучително лесна, моќна и тивка правосмукалка

Технички карактеристики

• Јачина на мотор 1000 W
• Подпритисок max: 23,0 KPa
• Проток на воздух max. 40 l/s
• Волумен на контејнерот 7,5 l
• Должина на кабел: 7,5 m
• Ниво на бучава: 63 dB (A)
• Тежина 3,5 kg

 Стандардна опрема

2,0 m Црево за смукање (2.889-100.0)
• Ергономска рачка (5.322-166.0)
• Цевки за смукање 3 x 0,35m (2.643-464.0)
• Папуча за под 270 mm (6.907-496.0)
• Филтер кеса (6.904-084.0)