VC 2 *EU

12,390.00ден

Идеален уред за практично чистење на станови и помали куќи: компактна правосмукалка VC 2 со филтер кеса е едноставна за ракување.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.198-105.0 Категории: ,