VC 3 *EU

12,980.00ден

Заштедете на замена и дополнително купување на филтер кеси:

 VC 3 Premium правосмукалка за прав со мултициклонска технологија и транспарентен, пропустлив резервоар за нечистотија.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.198-125.0 Категории: ,