VC 5

17,110.00ден

Мал, но силен: Компактна правосмукалка на Kärcher за чистење  без вреќа. VC 5 лесно може да се “паркира” дури и во најмалиот простор. Сепак чисти подеднакво темелно како голема правосмукалка.

Kärcher VC 5 е моќно џуџе со многу силни перформанси.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.349-100.0 Категории: ,