WD 2 Plus V-12/4/18

Компактен основен модел на правосмукалка за влажна и сува нечистотија. WD 2 Plus V-12/4/18 е вистинскиот избор благодарение на робусниот пластичен сад од 12 литри, кабелот од 4 m, цревото за вшмукување долго 1,8 m како и функцијата за дување