WD 3 Battery Set *EU-I

Подготвени веднаш да работите: Безжичен повеќенаменски правосмукалка WD 3 Battery Set со вклучена батерија од платформата за батерии 36 V Battery Power за разноврсна употреба на подот и рачна употреба .

36 V