WD 3 V-17/4/20

Супер-моќна и енергетски ефикасна: мултифункционална правосмукалка WD 3 од почетна класа  за суво / мокро смукање со 17-литарски пластичен контејнер за отпад. Технологија на кертриџ  набран филтер за заштита на моторот идеален за влажно и суво смукање без потреба за негова замена. Енергетската ефикасност ги исполнува високите критериуми за вшмукување со потрошувачка од само 1.000 вати. Има и функција на дување.