WD 4 V-20/5/22

Моќни перформанси: Со пластичен сад од 20 литри, 5 метри кабел и црево за вшмукување долго 2,2 метри, правосмукалката за суво и мокро смукање WD 4 V-20/5/22 обезбедува особено моќно вшмукување и одлична енергетска ефикасност.