WD 5 P Premium

Повеќенаменска правосмукалка WD 5 P Премиум Силна моќност на вшмукување и енергетска ефикасност со резервоар од не’рѓосувачки челик 25 l, уникатна техника за отстранување на филтрирање, чистење на филтри и штекер со автоматско вклучување / исклучување.

https://s1.kaercher-media.com/image/pim/IF_gold_award_2016_oth_1.jpg?bp=lg