WD 5 V-25/5/22

14,750.00ден

Моќни перформанси: WD 5 V-25/5/22 – кој доаѓа со пластичен сад од 25 литри, кабел од 5 метри и црево за вшмукување од 2,2 метри – обезбедува одлично вшмукување додека постигнува високо ниво на енергетска ефикасност.

 

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)