WD 6 P S V-30/6/22/T

WD 6 P S V-30/6/22 / T нуди извонредна моќ на вшмукување и енергетска ефикасност, а опремен е и со контејнер од нерѓосувачки челик од 30 литри, контејнер, 6-метарски кабел и црево за вшмукување од 2,2 метри. како интегриран штекер.