WV 10 *EU

13,485.04ден

За мазни површини, од прозорци до плочки: WVP акумулаторскиот чистач за прозорци WVP 10 со батерии обезбедува резултати без млазници, добро се вклопува во раката и дури овозможува работа над глава.

Капацитет на садот за валкана вода (ml) 200
Време на полнење на батеријата (мин.) 180
Перформанси за чистење по полнење на батеријата-
Време на работа на батеријата (мин.) 35
Напон на батеријата (V) 3.7
Работна ширина на вакумната млазница (мм) 280
Работна ширина на вакуумската млазница-Тежина вкл. батерија (кг) 0.95
Приказ на димензии (Д x Ш x В) –
Димензии (Д x Ш x В) (мм) 280 x 130 x 335

Тежина без додаток (кг) 0,97

Тежина на бродот (со додатоци) (кг) 1.81
Тежина вкл. пакување (кг) 2.01

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)