WV 2 Plus N *EU

6,800.00ден

Иновативното вшмукување на вода од новиот електричен уред за чистење прозорци WV 2 Plus N го олеснува процесот на чистење прозорци: испрскајте – избришете – исушете!

Предности на новиот WV 2 Plus N модел:

  • Пониско ниво на бучава
  • Подолго времетраење на батеријата
  • Намалена висина на уредот
  • Ново затворање на резервоар за валкана вода
  • Подобрено спреј шише со микрофибер крпа
  • Нов LED дисплеј

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)