WV 6 Plus *EU

8,500.00ден

Со иновативна технологија за отстранување и уште пофлексибилна примена: Безжичен чистач на прозорци WV 6 Plus за чисти прозорци без траги, во најкус можен рок.

 

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)