Flip book element

K 4 Compact UM + WB

15,500.00ден

Флексибилната компресорска машина за перење K 4 Compact може да се користи и хоризонтално и вертикално, лесно се транспортира и брзо ја обезбедува целосната моќност на машината за перење под притисок со широк опсег на примени.
Ограничената серија вклучува и + WB 150 моќна четка за чистење чувствителни површини.

 

Прочитај повеќе

Средство за чистење на камен, плочки и алумински фасади RM 623

1,200.00ден

Овој моќен чистач без напор ги отстранува маслото, маснотиите, саѓите, прашината и нечистотијата предизвикани од емисиите од камени и алуминиумски фасади, камени ѕидови, дворови и други камени површини.
Со сè-во-едно заштитна формула за одржување на површините чисти подолго време и заштита од ветер и временски услови.

Прочитај повеќе

CarpetPro RM 760 детергент за чистење теписи, прашок, класичен

9,870.00ден

CarpetPro Cleaner RM 760 Класичен детергент во прав за чистење теписи со Спреј – екстракциона машина, за длабинско чистење, За текстилни и тапацирски површини (вклучувајќи мешани влакна и синтетички влакна).

Прочитај повеќе

Средство за чистење теписи RM 519, 1л

690.00ден

Течен детергент со формула за брзо сушење за редовно одржување на текстилни површини.

Погоден за теписи, теписони, тапациран мебел, седишта за автомобили и слично.

Прочитај повеќе

FJ 10 C Распрскувач за пена + Ултра средство за пена

1,900.00ден

Ултра средство за пена + млазница за пена FJ 10 C со систем за брзо менување Quick ‘n’ Clean. Лесна промена со само едно копче.

Прочитај повеќе

ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ SE 4002

23,900.00ден

Правосмукалката за перење теписи SE 4002 темелно ги чисти текстилните површини. Оваа машина длабински ги чисти влакната и е погодна за сите кои страдаат од алергии или чуваат домашни миленици.SE 4001 гарантира оптимално длабоко чистење и удобно ракување. Поради обемот на неговите додатоци, уредот може да се користи и како целосна влажна и сува правосмукалка.

Прочитај повеќе

ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ SE 4001

19,790.00ден

Правосмукалката за перење теписи SE 4001 темелно ги чисти текстилните површини. Оваа машина длабински ги чисти влакната и е погодна за сите кои страдаат од алергии или чуваат домашни миленици.SE 4001 гарантира оптимално длабоко чистење и удобно ракување. Поради обемот на неговите додатоци, уредот може да се користи и како целосна влажна и сува правосмукалка.

Прочитај повеќе

Рамен плисиран филтер за влажни/суви правосмукалки Kärcher WD 4, WD 5 и WD 5/P.

1,160.00ден

Овој филтер во касета Karcher нуди супериорна филтрација за влажно или суво смукање. Неговиот рамен дизајн овозможува поголем капацитет во вакуумскиот сад. Се инсталира во горниот дел на правосмукалката за лесно чистење и менување на филтерот. Компатибилен со правосмукалките Karcher WD 4, WD 5 и WD 5/P. 

Прочитај повеќе

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.