Најновата генерација на безжични прочистувачи за прозорци Karcher обезбедува чисти прозорци и заштедува многу време и напор. Уредните помагала едноставно и сигурно ја вадат водата од стаклото после чистењето – без капење валкана вода и без мазници!

Батериски уред за чистење прозори

WV 6 PREMIUM

10,240.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 6 PLUS D500

9,700.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 5 PLUS N

7,900.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 1 PREMIUM

7,150.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 2 Plus N *EU

6,800.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 1 PLUS

6,400.00ден

Батериски уред за чистење прозори

WV 6 Plus *EU