ЧИСТАЧ НА ВИСОК ПРИТИСОК
Откријте ја моќта на машините за чистење под висок притисок на Kärcher
Прашината, нечистотијата и неконтролираното валкање во дворот не можат да ви наштетат вам или на вашиот апарат за чистење под висок притисок Kärcher. Со многу моќ и забава против секојдневната нечистотија. Апаратите за чистење под висок притисок Kärcher брзо и темелно ги чистат автомобилите, дворовите, олуците итн. и нудат совршено решение за секоја задача за чистење. Таму каде што претходно доминираше нечистотијата, потоа нема ништо друго освен чистота. Вратете го сјајот на вашиот дом!

ДОМ И ГРАДИНА

K 7 Compact

41,300.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 5 Smart Control *EU

37,170.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 5 Compact

27,140.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K4 Power Control

23,600.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 3 Premium

22,420.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 4 Compact

19,470.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 4 Compact UM + WB

15,900.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K3 POWER CONTROL *EU

14,160.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 3 COMPACT

12,390.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

K 2 UNIVERSAL EDITION

7,080.00ден