Kärcher значително го прошири асортиманот на правосмукалки и покрај докажаните VC 6 правосмукалки погодни за алергија DS 6 со филтер за вода, сега нуди три нови модели. Без разлика дали тоа е голем или мал простор за живеење, има многу или малку простор за складирање, со кеси или без нив, за семејство или само за еден – Kärcher има правосмукалка која совршено одговара на Вашите барања и брзо обезбедува пријатна атмосфера на чистота.

ДОМ И ГРАДИНА

DS 6 *EU

28,320.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

T 10/1 *EU

19,550.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

VC 5

17,110.00ден
-20%
АКЦИЈА

Правосмукалки

T 11/1 Classic *EU

14,160.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

VC 3 *EU

12,980.00ден

ДОМ И ГРАДИНА

VC 2 *EU

12,390.00ден
НАСКОРО
НАСКОРО
НАСКОРО