Приказ на сите 4 резултати

Внатре е новото надвор. Без разлика дали работиме од дома, се релаксираме или спиеме: голем дел од времето поминуваме во затворени простории. Затоа, добра идеја е да се осигурате дека воздухот внатре е свеж. Сепак, не е невообичаено надворешниот воздух да е позагаден од воздухот во домот. Ова е причината зошто моќните Kärcher AF прочистувачи на воздух се совршено решение, бидејќи тие не само што сигурно го филтрираат поленот и ситната прашина што се пронаоѓаат внатре кога ќе го отворите прозорецот, туку и ефикасно и тивко ги отстрануваат вирусите, домашната прашина и непријатните мириси од воздухот во просторијата. Свежиот и чист воздух е особено важен за оние кои страдаат од алергија. Прочистувачите на воздухот навистина прават разлика – и тоа го забележувате со секој вдишување.