Приказ на сите 2 резултати

Без разлика дали куќата и градината се снабдуваат со вода од алтернативни извори или сакате лесно и брзо да ја отстраните несакана вода, Kärcher нуди пумпи за сите потреби и области на примена. Пумпи за транспорт на дождовница и подземни води, од буре, резервоарот и бунар со доволен притисок до таму каде што е потребно. Така може да се реализира и заштеда на енергија како и снабдување со вода за домаќинство на тоалети и машини за перење. Спротивно на тоа, дренажните пумпи ја отстрануваат несаканата вода или водата која повеќе не е потребна: Пред пролетното чистење во сливот или по потопот во подрумот, Kärcher сигурните робустни пумпи со висок капацитет се корисни при сушење.