Компактниот систем за филтрирање на вода WPC 120 UF прави чиста вода за пиење и храна со постојано висок квалитет од едноставна вода од чешма. Четири фази на филтрирање ги отстрануваат вирусите и бактериите, како и најмалите честички, го подобруваат вкусот на водата и ги задржуваат важните минерали. На системот не му треба приклучок за пумпа или струја и може лесно да се инсталира во секое домаќинство. За безбедна потрошувачка на вода според вашите сопствени стандарди за квалитет за целото семејство.

Приказ на сите 4 резултати