Кога станува збор за чистење на подот, во иднина повеќе нема да може чистење на подни површини без Kärcher. Бришењето на подот никогаш не било толку лесно и практично – со нашите решенија за чистење не само што во голема мера ја намалува потрошувачката на време и моќ, валканата вода повеќе не ја допира кожата, па затоа веќе нема цедење нехигиенски крпи за подот.

ДОМ И ГРАДИНА

FC 7 Cordless

44,250.00ден
НАСКОРО
НАСКОРО

ДОМ И ГРАДИНА

FC 5 *EU