Приказ на сите 4 резултати

Хигиенско чистење на теписи, тапацир, душеци, текстилни завеси и седишта за автомобили: Перачи под притисок Kärcher длабоко во влакната инјектираат детергент RM 519 натопен во вода и потоа повторно го вакумираат со растворена нечистотија. Ова ефикасно ќе ги отстрани мастите, нечистотиите и мирисите. Покрај тоа, овие уреди се најпогодни за страдаат од алергија и домашни миленици.