fbpx

Приказ на сите 4 резултати

Најновата генерација на безжични прочистувачи за прозорци Karcher обезбедува чисти прозорци и заштедува многу време и напор. Уредните помагала едноставно и сигурно ја вадат водата од стаклото после чистењето – без капење валкана вода и без мазници!

New

HOME & GARDEN

WV 6 Plus *EU

8,301.30ден
Нема на залиха

HOME & GARDEN

WV 5 PREMIUM

7,500.00ден

HOME & GARDEN

WV 2 Plus N *EU

6,288.22ден

HOME & GARDEN

WV 2 Premium *EU

6,150.16ден