fbpx

Најновата генерација на безжични прочистувачи за прозорци Karcher обезбедува чисти прозорци и заштедува многу време и напор. Уредните помагала едноставно и сигурно ја вадат водата од стаклото после чистењето – без капење валкана вода и без мазници!

Нема на залиха

HOME & GARDEN

WV 2 PREMIUM

6,100.60ден
Browse Wishlist
Нема на залиха

HOME & GARDEN

WV 2 Premium *EU

6,150.16ден
Нема на залиха

HOME & GARDEN

WV 5 PREMIUM

6,540.00ден