Градинарски алат на батериски погон. Без разлика дали тревник, жива ограда и нега на дрвја или отстранување на плевел и лисја. Со алатките за градина Kärcher, градините стануваат уште поубави. И благодарение на работата на батеријата дури и без бучава или досадни кабли.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.