fbpx

Зошто Kärcher прави разлика. Страствената уметност на инженерите, високиот степен на барања за квалитет и десетгодишното искуство во развојот на иновативни компресорски средства за чистење го овозможуваат тоа. Без разлика дали за лесно или силното чистење – компресорските машини Kärcher нудат совршено решение за секоја задача за чистење со вода под притисок. Каде што нечистотијата претходно доминираше, сега не постои ништо освен чистота. Со Kärcher, ја зголемувате вредноста на Вашата домашна средина и на работите им ја враќате нивната вредност: старото станува ново, а дотраеното долговечно.

HOME & GARDEN

K 2 Compact

NEW

HOME & GARDEN

K 2 Battery Set *EU

HOME & GARDEN

K 7 Compact Home

NEW
1,300.00ден
Продажба!
ПОПУСТ 12%

HOME & GARDEN

K 4 Compact UM + WB

15,500.00ден 13,640.00ден

Uncategorized

K 3 Premium

14,691.00ден

HOME & GARDEN

K 4 Compact

16,810.00ден
Продажба!
BLACK FRIDAY АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K4 Power Control

19,230.00ден 18,268.50ден
New

HOME & GARDEN

K 5 Compact

24,740.00ден