fbpx

Showing 1–12 of 14 results

Повеќенаменските правосмукалки Kärcher се екстремно стабилни и идеално опремени за брзо и темелно чистење на сите области внатре или надвор од домот – на пр. во подрумот, во гаражата или на терасата. Без разлика дали е суво или влажно чистење, голема или мала нечистотија: Благодарение на нивната идеална опрема, тие со сигурност отстрануваат секаков вид нечистотија. И заради нивната многу висока моќност на вшмукување, како и специјално развиените млазници, можно е лесно да се вшмукаат поголеми честички нечистотија.

New
Нема на залиха

HOME & GARDEN

WD 3 Battery Set *EU-I

22,774.00ден

HOME & GARDEN

WD 6 P Premium

19,599.99ден
Нема на залиха

HOME & GARDEN

WD 5 P Premium

19,304.80ден
New
15,093.38ден

HOME & GARDEN

WD 5

13,907.48ден

Мултифункционални правосмукалки

WD 4

8,499.54ден

Мултифункционални правосмукалки

WD 3

6,349.58ден

HOME & GARDEN

WD 2

5,399.68ден