fbpx

Еден уред за се: Машините за чистење на пареа Karcher овозможуваат уживање во чистотата на целото домаќинство и целото семејство може да се увери дека секоја пора ќе биде исчистена без никаква хемија. Благодарение на врвните перформанси на чистењето , пареата убива 99,99% од сите бактерии и обезбедува максимална хигиена и здрав животен простор. Дали во кујната или во бањата, на подови или мебел Karcher прави вистински пареа и постигнува врвни резултати. Откријте повеќе можности за нивната примена!

New

HOME & GARDEN

SC 1 EasyFix

8,858.26ден
Продажба!
New

HOME & GARDEN

SC 2 Deluxe EasyFix

12,039.54ден 10,096.08ден
New

HOME & GARDEN

SC 4 EasyFix Iron

28,784.92ден
New

HOME & GARDEN

SC 5 EasyFix Iron

37,060.26ден
Акција до 15.06.2020
13,820.16ден
47,754.60ден
54,750.82ден
Продажба!
9,569.80ден 8,898.38ден
New
14,292.16ден
20,557.96ден