fbpx

Kärcher значително го прошири асортиманот на правосмукалки и покрај докажаните VC 6 правосмукалки погодни за алергија DS 6 со филтер за вода, сега нуди три нови модели. Без разлика дали тоа е голем или мал простор за живеење, има многу или малку простор за складирање, со кеси или без нив, за семејство или само за еден – Kärcher има правосмукалка која совршено одговара на Вашите барања и брзо обезбедува пријатна атмосфера на чистота.

New

HOME & GARDEN

VC 2 *EU

Правосмукалки за суво смукање

T 7/1 Classic

12,400.01ден
New

HOME & GARDEN

VC 3 *EU

12,749.99ден
New

Правосмукалки за суво смукање

T 11/1 Classic *EU

12,880.00ден
New

HOME & GARDEN

VC 5

14,499.84ден
Продажба!
New

Правосмукалки за суво смукање

T 10/1 *EU

19,550.00ден 18,735.41ден
New

HOME & GARDEN

DS 6 *EU

24,765.84ден