Изгледа Karcher повторно “измислил” дожд. Сеопфатниот опсег на Kärcher за наводнување не ги остава љубителите на градината рамнодушни. Совршено складни производи за наводнување и пумпи обезбедуваат одговорно ракување со природните ресурси. Така, оптимално и еколошки оправдано да се користи вода. Иновативната техника и прецизните сензори го гарантираат протокот на вода во точната количина потребна за растечките растенија. За правилно уживање на градината во согласност со природата Kärcher нуди најефикасни распрскувачи, пиштоли, прскалки, црева, машини за наводнување, пумпи, системи за црева и системи за отстранување. Било кој производ на Kärcher да ги користите, го одбравте вистинскиот.