fbpx

Приказ на еден резултат

Чистота со помош на соодветни средства. Заедно со средства за чистење кои се прецизно определени и прилагодени на Kärcher уредите за чистење имаат максимален ефект. Нашиот асортиман од оваа причина опфаќа широк избор на средства за сите задачи за чистење во врска со куќата и градината.

Нема на залиха
1,199.99ден