fbpx
Компактниот систем за филтрирање на вода WPC 120 UF прави чиста вода за пиење и храна со постојано висок квалитет од едноставна вода од чешма. Четири фази на филтрирање ги отстрануваат вирусите и бактериите, како и најмалите честички, го подобруваат вкусот на водата и ги задржуваат важните минерали. На системот не му треба приклучок за пумпа или струја и може лесно да се инсталира во секое домаќинство. За безбедна потрошувачка на вода според вашите сопствени стандарди за квалитет за целото семејство.

Систем за филтрирање на вода

Продажба!
ПРОМОТИВНА ЦЕНА
22,302.00ден 20,768.00ден