Кога станува збор за чистење на подот, во иднина повеќе нема да може чистење на подни површини без Kärcher. Бришењето на подот никогаш не било толку лесно и практично – со нашите решенија за чистење не само што во голема мера ја намалува потрошувачката на време и моќ, валканата вода повеќе не ја допира кожата, па затоа веќе нема цедење нехигиенски крпи за подот.

HOME & GARDEN

FC 5 *EU

21,999.92ден
BLACK FRIDAY АКЦИЈА

HOME & GARDEN

FC 7 Cordless

42,000.00ден