fbpx

Приказ на сите 4 резултати

Без оглед на тоа дали сте на прошетка, возење велосипед или шетање на куче, оној што честопати доаѓа однадвор, понекогаш влегува во куќата со многу нечистотија. Мобилниот чистач OC 3 е единствениот начин да го запрете и да ја оставите нечистотијата таму каде што припаѓа.

HOME & GARDEN

OC 3 + Bike

14,399.54ден
13,957.04ден
Нема на залиха

HOME & GARDEN

OC 3 Explorer

12,931.62ден

Мобилни чистачи

OC 3

12,319.20ден