Приказ на сите 2 резултати

Економично чистење на патнички и товарни возила. Kärcher нуди комплетен асортиман на системи за внатрешно и надворешно чистење на патнички и наменски возила: порталите CB и TB, како и SB-автоматските перничиња се убедливи заради економичноста, долготрајноста и совршените резултати на чистењето. А при тоа се штеди за трошење вода и заштита на животната средина.

Автоматски перални

TB 42

Автоматски перални

CB 3